Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Subdirecció General de Transferència i Innovació Agroalimentària

    Organigrama

Responsable

Sra.   Glòria Cugat Pujol

Càrrec

subdirectora general de Transferència i Innovació Agroalimentària

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 304 67 00
Fax
93 304 67 02
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Executar i fer el seguiment de les polítiques, les estratègies, els programes i els plans en matèria d'innovació tecnològica, assessorament al sector agrari, i de formació en el món agrari i rural.
Coordinar les actuacions adreçades a la formació dels agricultors, ramaders i altres operadors de l'àmbit rural.
Coordinar la difusió i transferència de coneixement agroalimentari i supervisar la coordinació i difusió del reconeixement d'actuacions innovadores i emprenedores en matèria agroalimentària.
Definir i coordinar la recerca, transferència i innovació (R+T+I) agroalimentària i les mesures de foment en R+T+I en empreses agroalimentàries i del medi natural.
Supervisar el compliment del contracte programa que el Departament té amb l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, el seu seguiment i la proposta de la seva adequació.
Dissenyar i implementar protocols, procediments i metodologies per a les actuacions de formació i transferència de coneixement, promogudes, coordinades o executades per les diferents unitats del departament competent en matèria d'agricultura, ramaderia, alimentació i medi natural.
Coordinar les actuacions en matèria d'anàlisi agroalimentària, elaboració de la metodologia analítica, realització d'anàlisis inicials, contradictoris i diriments en procediments de litigi i en campanyes de control.
Supervisar el funcionament dels laboratoris de productes agroalimentaris, fomentar i controlar la implantació de sistemes d'assegurament de la qualitat als laboratoris de les empreses agroalimentàries.
Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li atribueixi.


data actualització (12/04/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya