Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera

    Organigrama

Responsable

Sra.   Milagro Voltes Buxo-Dulce

Càrrec

cap del Servei d'Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 304 67 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar les actuacions en matèria de seguretat alimentària en l'àmbit de la producció ramadera i programar els controls d'higiene a les explotacions ramaderes.
Dirigir les actuacions de control als establiments i operadors del sector de l'alimentació animal i de l'àmbit dels subproductes animals i productes derivats no destinats a consum humà de menor risc per a la salut pública i animal, garantint-ne la seguretat de les substàncies que s'incorporen a la cadena de producció, comercialització i ús de pinsos.
Gestionar el registre d'operadors del sector de l'alimentació animal i de l'àmbit dels subproductes animals i productes derivats no destinats al consum humà.
Proposar actuacions d'investigació en animals vius i els productes que se'n derivin, de residus de medicaments veterinaris i altres productes que s'hi puguin detectar, i executar les actuacions en matèria de comercialització i ús racional dels medicaments veterinaris.
Supervisar i certificar les auditories de bones pràctiques de laboratori (BPL) i de les normes de correcta fabricació (NCF) relacionades amb els medicaments veterinaris.
Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (21/02/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya