Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Planificació i Retribucions

    Organigrama

Responsable

Sra.   Josefina T Sangrà Vidal

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00 / 932 415 342

Funcions

a) Estudiar, planificar i elaborar propostes d'optimació de plantilles que permetin una assignació eficient dels recursos disponibles.
b) Donar suport a les unitats del Departament en la identificació de les necessitats, la definició de les funcions i els perfils competencials dels llocs de treball del personal d'administració i serveis, encaminat a l'assoliment dels objectius estratègics de l'organització.
c) Estudiar i analitzar polivalències entre els llocs de treball d'un mateix cos de tal manera que permetin la flexibilització i l'intercanvi d'efectius en períodes que les càrregues de treball així ho requereixin.
d) Elaborar la proposta d'avantprojecte del pressupost per programes del personal d'administració i serveis orientat a l'assoliment dels objectius fixats pel Departament, controlar l'execució i avaluar-ne i analitzar-ne els costos.
e) Efectuar els estudis dels costos d'estructures del Departament.
f) Coordinar i controlar l'elaboració de les nòmines del personal d'administració i serveis, els règims de previsió de la seguretat social i l'execució econòmica de les sentències i retencions judicials.
g) Elaborar informes i estudis econòmics, així com les propostes de resolució dels recursos i reclamacions que s'efectuen en matèria retributiva.
h) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.data actualització (15/07/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya