Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissió de Relacions Internacionals del Consell Interuniversitari de Catalunya


Adreça
Via Laietana, 2
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 552 67 00
Fax
93 552 69 65
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Les funcions de la Comissió seran:
a) Proposar actuacions conjuntes de les universitats catalanes en matèria de relacions internacionals i fer-ne el seguiment.
b) Promoure línies d'actuació de les universitats catalanes en matèria de promoció conjunta del sistema universitari català arreu del món.
c) Elaborar recomanacions a les universitats per promoure l'organització d'activitats i d'ofertes de perfeccionament acadèmic i científic per a la captació d'estudiants, personal docent investigador i personal d'administració i serveis provinents de l'estranger, i per facilitar la seva integració a la universitat, així com per donar suport a la mobilitat catalana a l'exterior.
d) Col·laborar en la promoció de la llengua catalana a l'exterior i en l'ús de l'anglès, especialment en titulacions de màster i doctorat.
e) Fomentar la coordinació amb institucions i organismes que també intervenen en les relacions internacionals de Catalunya.
f) Proposar accions de millora i coordinació en la tramitació de documentació dels estudiants, personal docent investigador i personal d'administració i serveis provinents de l'estranger davant dels organismes competents, així com proposar accions en matèria de reconeixement de títols expedits per universitats estrangeres.
g) Les altres funcions que li encomani la Junta.

Components

La Comissió estarà integrada per un vicerector o vicerectora o càrrec de rang equivalent de cadascuna de les universitats catalanes, pel director genera de Recerca i pel director general d'Universitats. 

La Comissió serà presidida per un recotr o una rectora d'una universitat pública o privada de Catalunya nomenat o nomenada pel president o presidenta del Consell Interuniversitari de Catalunya, qui també podrà designar un vocal.

 data actualització (17/05/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya