Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Suport Tècnic de Recursos Humans

    Organigrama

Càrrec

Responsable de Suport Tècnic de Recursos Humans

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar i fer el seguiment dels objectius (operatius i/o estratègics) anuals fixats per la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals.

Participar en projectes transversals del Departament en què hi intervé la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals.

Coordinar les tasques de seguiment de la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals amb altres unitats de la Direcció de Serveis i/o del Departament.

Redactar, en coordinació amb les unitats adscrites a la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals, la memòria anual d'activitats per a la memòria departamental.

Donar suport tècnic a les unitats adscrites a la Subdirecció General de Recursos Humans aportant propostes de millora als circuits de treball intern.

Assessorar sobre el funcionament de l'aplicatiu telemàtic de selecció de candidats/ates per a la provisió temporal de llocs de treball, tant a les unitats del Departament com a les persones participants, i vetllar pel seu correcte funcionament.

Proposar noves millores sobre l'aplicatiu telemàtic de selecció de candidats/ates a llocs provisionals d'acord amb les demandes que formulen les unitats orgàniques del Departament.


data actualització (09/06/2015)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya