Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Suport Tècnic de Recursos Humans

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar i fer el seguiment dels objectius (operatius i/o estratègics) anuals fixats per la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals.

Participar en projectes transversals del Departament en què hi intervé la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals.

Coordinar les tasques de seguiment de la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals amb altres unitats de la Direcció de Serveis i/o del Departament.

Redactar, en coordinació amb les unitats adscrites a la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals, la memòria anual d'activitats per a la memòria departamental.

Donar suport tècnic a les unitats adscrites a la Subdirecció General de Recursos Humans aportant propostes de millora als circuits de treball intern.

Assessorar sobre el funcionament de l'aplicatiu telemàtic de selecció de candidats/ates per a la provisió temporal de llocs de treball, tant a les unitats del Departament com a les persones participants, i vetllar pel seu correcte funcionament.

Proposar noves millores sobre l'aplicatiu telemàtic de selecció de candidats/ates a llocs provisionals d'acord amb les demandes que formulen les unitats orgàniques del Departament.


data actualització (09/06/2015)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya