Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gerència d'Entitats Participades

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Àlvarez Daroca

Càrrec

Gerent

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85
Fax
93 403 89 25

Funcions

a) Promoure i coordinar l'estratègia de govern corporatiu, definida pel Departament de Salut i el Servei Català de la Salut, així com la implementació d'instruments d'avaluació dels òrgans de govern de les entitats participades.
b) Donar suport i coordinar l'actuació, en l'exercici del seu càrrec, dels representants designats per la Generalitat o el Servei Català de la Salut en els òrgans de govern de les entitats participades.
c) Coordinar la interlocució de les entitats participades amb el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut, la Intervenció Adjunta per a la Seguretat Social i els departaments transversals de la Generalitat de Catalunya.
d) Proposar l'elaboració de directrius generals i criteris marc d'actuació, amb l'objectiu de reforçar i millorar la implantació d'instruments de gestió corporativa en les entitats participades.
e) Implementar els mecanismes de seguiment del resultat de les actuacions de control i fiscalització dels òrgans competents de la Generalitat de Catalunya i proposar actuacions de millora en els àmbits de gestió destacats.

Normativadata actualització (26/10/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya