Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gerència d'Entitats Participades

    Organigrama

Càrrec

gerent d'Entitats Participades

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85 / 061 CatSalut Respon
Fax
93 403 89 25

Horari d'atenció


Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

  1. Promoure i coordinar l'estratègia de govern corporatiu, definida pel Departament de Salut i el Servei Català de la Salut, així com la implementació d'instruments d'avaluació dels òrgans de govern de les entitats participades.
  2. Donar suport i coordinar l'actuació, en l'exercici del seu càrrec, dels representants designats per la Generalitat o el Servei Català de la Salut en els òrgans de govern de les entitats participades.
  3. Coordinar la interlocució de les entitats participades amb el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut, la Intervenció Adjunta per a la Seguretat Social i els departaments de la Generalitat de Catalunya competents en matèries transversals.
  4. Proposar l'elaboració de directrius generals i criteris marc d'actuació, amb l'objectiu de reforçar i millorar la implantació d'instruments de gestió corporativa en les entitats participades.
  5. Implementar els mecanismes de seguiment del resultat de les actuacions de control i fiscalització dels òrgans competents de la Generalitat de Catalunya i proposar actuacions de millora en els àmbits de gestió destacats.
  6. Coordinar les relacions del Departament de Salut i del Servei Català de la Salut amb les empreses públiques que tinguin adscrites i amb les entitats proveïdores de serveis sanitaris en les quals la seva participació sigui majoritària.
  7. Definir línies d'actuació, d'acord amb les polítiques del Departament de Salut, per al conjunt d'entitats participades.

Normativa


data actualització (25/09/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya