Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinador/a Administratiu/iva dels Arxius

    Organigrama

Responsable

Sr.   Antoni Serra Pasqual

Càrrec

coordinador Administratiu dels Arxius

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar i supervisar l'aplicació informàtica Arxiu tant a l'Arxiu Central com als arxius semiactius de les unitats directives del Departament i ens autònoms que en depenen.

Coordinar i supervisar l'homogeneïtzació de les dades introduïdes al programari Arxiu tant a l'Arxiu Central com als arxius semiactius de les unitats directives del Departament i ens autònoms que en depenen.

Planificar, coordinar i supervisar l'elaboració dels indicadors, tant a l'Arxiu Central com als arxius semiactius de les unitats directives del Departament i ens autònoms que en depenen.

Supervisar l'acompliment dels objectius establerts a la Direcció per Objectius (DPO) de la Direcció de Serveis del Departament.

Realitzar les tasques relacionades amb els serveis de documentació inherents a l'Arxiu: préstecs, consultes, inventaris, assessorament, transferències i eliminació.

Supervisar i assessorar sobre les característiques tècniques i ambientals dels dipòsits de documentació que coordina l'Arxiu Central del Departament.

Proposar millores en les tasques de coordinació entre l'Arxiu Central i els arxius semiactius de les unitats directives del Departament, dels serveis territorials i dels ens autònoms que en depenen.

Proposar millores en els processos de consulta i difusió de la documentació dipositada en l'arxiu central i en els arxius semiactius.

Col·laborar en la formació del personal, tant a l'Arxiu Central com als arxius semiactius de les unitats directives del Departament i ens autònoms que en depenen, en relació a les tasques administratives d'aplicació en el sistema d'arxius.


data actualització (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya