Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinadora Territorial a l'Alt Pirineu i Aran

    Organigrama

Responsable

Sra.   Núria Fontanet Colell

Càrrec

coordinadora territorial de l'Alt Pirineu i Aran

Adreça
Plaça de Joan Sansa, 13 baixos
Població
25700  La Seu d'Urgell
Telèfon
973 35 52 35

Funcions

Supervisar l'organització i el funcionament administratiu dels òrgans dels serveis territorials a les comarques del Pirineu i assegurar la transversalitat de funcions.
Fer el seguiment i el control de la gestió pressupostària i econòmica, i de l'elaboració dels projectes d'inversió.
Supervisar les qüestions relatives al personal adscrit.
Coordinar les propostes de necessitats informàtiques i aplicar un sistema d'indicadors de gestió i l'elaboració d'estadístiques relatives a competències dels serveis territorials al territori.
Coordinar les actuacions relacionades amb la informació i l'atenció ciutadana, així com els diferents registres d'entrades i sortides dels centres de treball.
Coordinar l'organització i el funcionament administratiu dels centres de la demarcació, els assumptes relacionats amb la gestió econòmica del pressupost, la gestió del patrimoni, l'organització, el personal, la intendència i la contractació administrativa.
Col·laborar en l'execució de les funcions d'inspecció i de règim sancionador en l'àmbit de les competències del Departament, quan correspongui per raó de l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu.
Donar suport a la planificació i la realització d'actuacions en els diferents àmbits competencials del Departament.
Exercir en nom del director dels Serveis Territorials, d'òrgan de relació i, si s'escau, de coordinació amb el Departament i les entitats que hi estan adscrites o vinculades respecte de les actuacions en el seu àmbit territorial.
Participar en representació del director dels Serveis Territorials, en els òrgans i en les comissions departamentals i interdepartamentals de caràcter territorial que li correspongui.
Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.

data actualització (19/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya