Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Gestió Documental i Arxiu

    Organigrama

Responsable

Sra.   Núria Casanovas Ramentol

Càrrec

cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu

Adreça
Avinguda de Josep Tarradellas, 2-6
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 495 80 00
Fax
93 495 80 01
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Definir, implantar i fer el manteniment del sistema de gestió documental corporatiu de la Generalitat en el Departament i als organismes que en depenen.
b) Elaborar, aplicar i mantenir els instruments tècnics del sistema de gestió de la documentació del Departament i dels seus arxius.
c) Analitzar els procediments administratius del Departament per definir el quadre de classificació funcional, el mapa de sèries documentals i el quadre de tipologies documentals del seu àmbit.
d) Gestionar la consulta i el préstec de la documentació custodiada per l'arxiu.
e) Elaborar, revisar i aplicar les taules d'accés, avaluació i tria de la documentació, amb independència del seu suport.
f) Controlar l'adequada conservació de la documentació en suport paper localitzada als diferents dipòsits i establir els requisits per a la correcta gestió dels repositoris digitals que contenen documents electrònics d'arxiu.
g) Participar en la formació en gestió documental del personal del Departament i dels organismes que en depenen.
h) Participar i col·laborar en els projectes d'implantació de l'administració digital en l'àmbit de la gestió documental del Departament.
i) Participar i col·laborar en els grups de treball multidisciplinaris i coordinar les actuacions de millora de la gestió documental de la Generalitat.
j) Elaborar instruccions per precisar l'aplicació de les directrius generals establertes en el protocol de gestió de documents electrònics i arxiu de la Generalitat.
k) Vetllar pel compliment de les directrius establertes en l'àmbit de la gestió dels documents electrònics en els projectes d'administració electrònica que es promouen en el Departament.
l) Assumir la secretaria del Grup de Treball Multidisciplinari (GTM) departamental.
m) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (13/01/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya