AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

GerŔncia de Serveis Comuns de la Delegaciˇ Territorial del Govern a Girona

á á Organigrama

Responsable

Sra. á Assumpta Rodeja i Estarriola

CÓrrec

gerent de Serveis Comuns de la Delegaciˇ Territorial del Govern a Girona

Adreša
Plašaáde Pompeu Fabra, 1
Poblaciˇ
17002á Girona
TelŔfon
872 97 50 00
Fax
872 97 51 59
Accessibilitat
Edifici accessibleá Edifici accessible

Funcions

a) Dirigir l'organitzaciˇ i el funcionament administratiu dels serveis comuns dels ˛rgans i organismes de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona ubicats a les seus corporatives, en coordinaciˇ amb els ˛rgans competents.

b) Dirigir i coordinar la gestiˇ documental dels serveis comuns dels ˛rgans i organismes de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona ubicats a les seus corporatives.

c) Dirigir els recursos logÝstics d'˙s com˙ als ˛rgans i organismes de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona ubicats a la seus corporatives.

d) Formular la proposta de pressupost vinculada als serveis comuns que presti la GerŔncia als ˛rgans i organismes de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona ubicats a les seus corporatives.

e) Garantir l'atenciˇ i l'assessorament a la ciutadania i el registre general dels diferents ˛rgans i organismes ubicats a les seus corporatives de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona, d'acord amb els ˛rgans competents en la matŔria.

f) Elaborar, impulsar i supervisar els plans d'actuaciˇ en matŔria d'organitzaciˇ, normalitzaciˇ de procediments, normalitzaciˇ documental i qualitat dels serveis que presta la mateixa GerŔncia i proposar i impulsar millores respecte dels serveis que presten els ˛rgans i organismes de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona, en coordinaciˇ amb la resta d'˛rgans competents en la matŔria.

g) Impulsar i promoure la definiciˇ i coordinaciˇ dels sistemes d'informaciˇ, l'arquitectura tecnol˛gica i les comunicacions que han de donar suport a l'activitat, a la gestiˇ i a la informaciˇ necessÓries per tal que la GerŔncia pugui prestar els serveis comuns, d'acord amb els ˛rgans i organismes competents en la matŔria.

h) Assegurar la gestiˇ i el suport administratiu de la delegaciˇ territorial del Govern de la Generalitat.

i) Proposar i avaluar la formaciˇ comuna del personal dels serveis territorials ubicats a les seus corporatives, d'acord amb els ˛rgans competents en la matŔria.

j) Proposar les resolucions que hagi d'adoptar el/la delegat/ada territorial quan no correspongui a altres ˛rgans.

k) Impulsar i supervisar l'avaluaciˇ dels riscos existents quant a seguretat i salut dels treballadors i treballadores adscrits a la GerŔncia de Serveis Comuns i la programaciˇ i l'execuciˇ de l'acciˇ preventiva corresponent, aixÝ com la promociˇ d'activitats de formaciˇ, informaciˇ, recerca i divulgaciˇ en matŔria de prevenciˇ de riscos laborals, d'acord amb els ˛rgans competents en la matŔria.

l) Impulsar la implantaciˇ de sistemes de gestiˇ ambiental a les seus corporatives.

m) Qualsevol altra de naturalesa anÓloga que li sigui encomanada per la persona titular de la Delegaciˇ.data actualitzaciˇ (17/06/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya