Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Prevenció en Salut Animal

    Organigrama

Responsable

Sra.   Núria Eulàlia Ribas Lligoña

Càrrec

cap del Servei de Prevenció en Salut Animal

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 304 67 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Elaborar i dirigir els programes sanitaris de prevenció, vigilància, alerta, lluita, emergència i eradicació sota criteris d'estandardització, de simplificació i d'actuació en xarxa, i impulsar-ne la innovació tecnològica i la recerca en la seva aplicació.
Dirigir el funcionament dels laboratoris de sanitat ramadera, supervisar i controlar els laboratoris que realitzin analítiques en matèria de sanitat animal per encàrrec del Departament i proposar acords amb altres laboratoris públics i/o privats per a la seva habilitació per a determinades analítiques.
Elaborar i dirigir programes transversals de suport a la sanitat animal de caràcter preventiu, en especial els referents a la bioseguretat, i elaborar i mantenir operatius els programes d'alerta i emergència sanitària.
Fomentar la constitució de les agrupacions de ramaders de caràcter sanitari, així com la seva participació en l'elaboració i l'execució dels programes sanitaris.
Organitzar el sistema d'identificació i moviment de bestiar i programar-ne els controls per tal d'assegurar la traçabilitat de la producció i la sanitat ramadera.
Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (07/03/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya