Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Negociat de Suport Administratiu

    Organigrama

Responsable

Sr.   Ramon Aixendri Curto

Càrrec

cap del Negociat de Suport Administratiu

Adreça
Carrer de Ferran Arasa, 5-7
Població
43500  Tortosa
Telèfon
977 92 31 20
Fax
977 92 31 37

Funcions

Als negociats de Suport Administratiu, en els respectius àmbits d'actuació, els corresponen les funcions següents:

Tramitar els assumptes relatius a la gestió de personal adscrit a la Regió Policial.

Gestionar les tasques relacionades amb la subhabilitació i les relacionades amb tota la facturació corresponent a la regió policial.

Coordinar i donar suport a la gestió de l'arxiu duta a terme a les diferents àrees bàsiques policials així com gestionar el registre de tota la documentació generada per la regió policial.

Dur a terme la gestió administrativa de les fitxes de clients d'hotels així com donar suport administratiu a la gestió de les ordres judicials i de determinades denúncies a l'aplicació informàtica corresponent.

Diligenciar els llibres operatius de les actuacions policials així com gestionar els armariets i els armers de la regió policial.

Gestionar i controlar el parc mòbil, els subministraments de material i vestuari, les tasques de manteniment d'edificis i els serveis de neteja de la regió policial.

Controlar i gestionar els consums corrents, la venda automàtica, la valisa, la telefonia i el manteniment i consum de fotocopiadores, fax i destructores de paper.

Fer d'interlocutor entre el personal adscrit a la regió policial i els òrgans de la Direcció General de la Policia en relació amb les necessitats informàtiques i de telecomunicacions.

Qualsevol altra funció que se'ls encomani relacionada amb les anteriors.


data actualització (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya