Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Jurídic (Regió Policial Camp de Tarragona)

    Organigrama

Responsable

Sra.   Ana Tovar Labadie

Càrrec

responsable d'Assessorament Jurídic (Regió Policial Camp de Tarragona)

Adreça
Autovia Tarragona-Reus T-11, Km. 14 (antiga Ctra. N-420)
Població
43206  Reus
Telèfon
977 63 53 00
Fax
977 92 03 84

Funcions

Establir criteris homogenis per al desenvolupament de les tasques assignades al personal de l'assessoria jurídica del Servei d'Administració de la Regió Policial.

Supervisar els expedients sancionadors incoats a l'empara de la Llei orgànica 1/1992 en l'àmbit de la Regió Policial.

Fer el seguiment de totes les citacions, notificacions i requeriments judicials per raó de servei que afectin els membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial.

Fer el control i el seguiment de totes les diligències judicials en què intervinguin membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Realitzar estudis, informes i dictàmens jurídics que li siguin encomanats pel seu superior jeràrquic, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Proposar estratègies per a la presa de decisions en temes jurídics, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Assistir tècnicament en matèria jurídica el cap i els comandaments del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial.

Donar suport de naturalesa tècnica en la preparació de propostes de resolucions i altres tràmits relatius als recursos que afecten els membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial.

Estudiar i assignar les tasques de defensa i representació jurídica dels membres del cos de mossos d'esquadra de la Regió Policial.

data actualització (05/06/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya