Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Argentina

    Organigrama

Responsable

Sr.   David Poudevida-Vives

Càrrec

delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Argentina


Adreça
Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
938 876 200

Funcions

a) Promoure i coordinar les relacions bilaterals amb les autoritats de la República Argentina, la República del Paraguai, la República Oriental de l'Uruguai i la República de Xile, així com amb els altres governs descentralitzats, en l'àmbit de les competències de la Generalitat.

b) Facilitar les funcions de prospecció del Govern de la Generalitat respecte a la resta de països de l'Amèrica del Sud (l'Estat Plurinacional de Bolívia, la República Federativa de Brasil, la República de Colòmbia, la República de l'Equador, la República Cooperativa de Guyana, la República del Perú, la República de Surinam i la República Bolivariana de Veneçuela).

c) Promoure i coordinar les relacions de col·laboració de la Generalitat i els seus òrgans adscrits amb els organismes internacionals presents en l'àmbit territorial derivat d'aquest article que tinguin un interès rellevant per a Catalunya.

d) Les altres previstes a l'article 18 del Decret 61/2017, de 13 de juny, de les unitats de representació institucional del Govern a l'exterior.data actualització (11/10/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya