Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar

    Organigrama

Responsable

Sr.   Joaquim Medina Bermúdez

Càrrec

cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar

Adreça
Carrer de Sant Francesc, 7
Població
43003  Tarragona
Telèfon
977 251 440
Fax
977 251 450

Funcions

a) Exercir la interlocució amb els ajuntaments, els consells comarcals i altres òrgans de l'Administració local, en matèria educativa.

b) Presidir, per delegació del director o directora dels serveis territorials, les taules de planificació educativa amb els ajuntaments, amb promoció de la corresponsabilitat amb les administracions locals, tant pel que fa a les obres i projectes de millora com a l'oferta educativa.

c) Dirigir la programació de l'oferta escolar dins l'àmbit territorial.

d) Gestionar i prioritzar les obres de remodelació, ampliació i millora dels centres i serveis educatius i les obres menors.

e) Coordinar la preparació de l'inici del curs escolar i, en especial, les actuacions relacionades amb l'entrada en funcionament de centres nous.

f) Coordinar les actuacions relacionades amb els centres i serveis educatius.

g) Atendre els directors de centres educatius i representants dels consells escolars i coordinar la resolució de les demandes per part de les unitats dels serveis territorials.

h) Exercir les funcions del director o directora dels serveis territorials, en la seva absència, i representar-lo quan calgui.

i) Gestionar i coordinar, d'acord amb les directrius de la Secretaria de Transformació Educativa, els serveis educatius del seu àmbit territorial.

j) Gestionar, d'acord amb les directrius de la direcció general competent, les línies d'actuació i activitats de la formació permanent del professorat i del personal dels centres en el seu àmbit territorial.

k) Garantir la coordinació de les actuacions amb els organismes territorials vinculats amb els serveis educatius i amb la formació permanent del professorat i del personal dels centres.

l) Donar suport tècnic als centres de l'àmbit territorial en la implantació i el seguiment de programes d'innovació educativa.

m) Coordinar i gestionar les actuacions administratives relacionades amb els serveis educatius de l'àmbit territorial.

n) Coordinar i fer el seguiment de la gestió dels recursos dels serveis educatius en l'àmbit territorial.

o) Coordinar la gestió, promoure la participació i fer el seguiment dels assumptes relatius als programes europeus d'intercanvi educatiu.

p) Promoure el desenvolupament de materials didàctics, especialment els implementats amb tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement, i la seva implantació.

q) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.
data actualització (18/10/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya