Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció de Relacions Penitenciàries (CIRE)

Responsable

Sr.   Juan José Romero Bazán

Adreça
Carrer d'Enric Granados, 33
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 554 43 70
Fax
93 554 43 72

Funcions

a) Coordinar la representació del CIRE, per delegació directa del director/a del CIRE, davant la Direcció General de Serveis Penitenciaris i la Direcció General d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil.
b) Difondre la política general del CIRE i afavorir la imatge de l'empresa davant l'equip directiu de cada centre i el col·lectiu de treballadors penitenciaris.
c) Planificar amb les direccions dels serveis centrals els projectes que, posteriorment, s'implantaran en els centres i, en col·laboració amb les direccions d'Ocupació i Tècnica, coordinar l'execució de les actuacions relatives a manteniment preventiu, correctiu i normatiu que es considerin necessàries.
d) Coordinar l'actuació dels coordinadors dels centres i fer-ne seguiment davant la direcció del CIRE i dirigir amb els responsables d'equipaments i infraestructures l'execució en el territori de les actuacions a desenvolupar. Igualment li correspon la direcció dels projectes propis de cada centre i territori.
e) Coordinar la implantació del model FOI (formació, ocupació i inserció) als centres penitenciaris.
f) Liderar, en nom del CIRE, les comissions de treball mixtes entre l'entitat i la  Direcció General de Serveis Penitenciaris i la Direcció General d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil.
g) Participar en les comissions de selecció referides a la seva direcció.


data actualització (18/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya