Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció Formació i Inserció (CIRE)

Responsable

Sra.   Paola Sancho Carles

Càrrec

directora de Formació i Inserció

Adreça
Carrer d'Enric Granados, 33
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 554 43 70
Fax
93 554 43 72

Funcions

a) Dirigir i executar els programes formatius que s'emmarquen en els convenis de col·laboració entre el SOC i el CIRE, en el marc dels programes operatius del FSE de Catalunya i d'ocupació juvenil.
b) Dirigir i executar la formació relacionada amb l'activitat productiva del CIRE, adequant-la a les necessitats sectorials i territorials del sistema productiu amb la finalitat que la formació s'adapti a les necessitats reals del mercat laboral.
c) Dirigir i coordinar les actuacions que conformen la borsa de treball, posant a l'abast de les persones que estan sota mesura judicial una eina que els doni suport en la seva recerca de feina i també a les empreses, professionals qualificats i que millor s'adaptin al perfil sol·licitat.
d) Fomentar la corresponsabilitat entre el CIRE i els agents econòmics i socials en els processos de reinserció sociolaboral de les persones que estan sota mesura judicial.
e) Dirigir i gestionar els convenis de col·laboració en matèria de formació i inserció entre el CIRE/Departament de Justícia i les entitats públiques i privades de l'àmbit pertinent, així com els projectes d'àmbit nacional i internacional que difonguin el model de reinserció del CIRE a nivell internacional.
f) Participar en les comissions de selecció referides a la seva direcció.data actualització (18/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya