Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció de Projectes amb el Sector Públic (CIRE)

Responsable

Sr.   Àlex Tamames Juanes

Adreça
Carrer d'Enric Granados, 33
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 554 43 70
Fax
93 554 43 72

Funcions

a) Consolidar el CIRE com a proveïdor referent de l'Administració pública en tots els seus nivells (Generalitat i ens locals), així com amb el sector públic vinculat o dependent.
b) Elaborar el pla comercial amb el sector públic, com a instrument per donar resposta a les línies estratègiques pautades des de la Direcció del CIRE.
c) Gestionar l'equip humà adscrit a la Direcció de Projectes amb el Sector Públic, planificar i coordinar les accions que han d'executar, i distribuir les tasques amb l'objectiu d'assolir una major eficàcia i eficiència.
d) Impulsar estratègies per a l'increment de les relacions amb el sector públic, mitjançant la localització de noves unitats col·laboradores, a través d'acords i mecanismes de coordinació amb institucions i entitats públiques i altres vies de captació.
e) Promoure la fidelització dels clients gestionats, i gestionar l'atenció i resolució d'incidències, en coordinació amb la resta de direccions.
f) Negociar, en coordinació amb les direccions d'Ocupació i Economicofinancera, els preus i condicions dels serveis i productes gestionats.
g) Promoure polítiques de fidelització i seguiment dels clients consolidats del sector públic, entenent que són l'autèntica força productiva del CIRE, així com resoldre incidències mitjançant una atenció personalitzada als mateixos.
h) Estudiar la viabilitat de nous projectes amb el sector públic, posant especial èmfasi en aquells que aportin un major valor afegit, a fi que esdevinguin una eina d'utilitat per a la reinserció dels interns en el món real.
i) Elaborar indicadors de les accions comercials de la Direcció de Projectes amb el Sector Públic i els resultats assolits.
j) Assistir a fires, congressos i altres esdeveniments, per donar a conèixer la marca CIRE.
k) Participar en les comissions de selecció referides a la seva direcció.
 
 


data actualització (18/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya