Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció Tècnica (CIRE)

Responsable

Sr.   Santiago Martínez Cadarso

Adreça
Carrer d'Enric Granados, 33
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 554 43 70
Fax
93 554 43 72

Funcions

a) Dirigir les activitats destinades a garantir el compliment de la normativa vinculada a l'activitat de la Direcció Tècnica.
b) Planificar, dirigir i controlar les activitats pròpies de la Direcció Tècnica en relació amb el manteniment d'equipament i infraestructures.
c) Definir, documentar i comunicar les polítiques de qualitat, seguretat alimentària i nutrició i seguretat laboral, així com el desenvolupament, planificació, implementació i seguiment de les mateixes i proporcionar els recursos necessaris per portar-ho a terme.
d) Dirigir, en coordinació amb la Direcció d'Ocupació, el control tècnic de la producció dels tallers d'acord amb els estàndards de qualitat indicats pel client, en relació amb el marc normatiu, així com les activitats de manteniment preventiu, correctiu i normatiu que es considerin necessàries.
e) Dirigir l'elaboració de plecs de prescripcions tècniques, definicions d'especificacions de producte o servei i  direcció dels informes tècnics de valoració i posterior seguiment dels contractes associats.
f) DIrigir, en relació amb les seves pròpies funcions, la relació amb clients públics i privats pel seguiment del previst als contractes o encàrrecs de gestió.
g) Impulsar les noves tecnologies i l'I+D, disseny, implementació i seguiment d'eines informàtiques/mitjans de pagament o altres per millorar la qualitat/innocuïtat/seguretat dels processos productius als tallers.
h) Dirigir el disseny, implantació i seguiment de l'oferta alimentària (menús i dietes mèdiques) i dels procediments FOOD Defense: defensa dels aliments, biovigilància i bioterrorisme.
i) Dirigir les activitats orientades a l'obtenció de certificacions en normes destinades a garantir la innocuïtat dels aliments, a nivell nutricional, de qualitat i en prevenció de riscos laborals.
j) Exercir la figura del cap de prevenció.
k) Dirigir la planificació d'inversions/reposicions d'utillatge conjuntament amb altres àrees implicades, així com les activitats d'inventari i recompte d'equipament, utillatge i mobiliari.
l) Participar en les comissions de selecció referides a la seva direcció.


data actualització (18/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya