Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Avaluació de Circuits

    Organigrama

Responsable

Sr.   Flores Romero, Manuel

Càrrec

responsable d'Avaluació de Circuits

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96

Funcions

Analitzar els procediments i circuits administratius de la Direcció General de la Policia per tal de proposar mesures per racionalitzar-los, simplificant els fluxos de gestió de la documentació i reduint terminis.

Elaborar la normativa interna de la Direcció General de la Policia on es defineixen els procediments i circuits administratius a seguir.

Proposar les noves aplicacions informàtiques de suport a la gestió administrativa que siguin necessaris, en el seu cas, per millorar la gestió dels serveis.

Donar suport tècnic en les propostes de modificació i creació de l'estructura administrativa central i territorial dels òrgans administratius de la Direcció General de la Policia, quantificar les dotacions necessàries i definir les seves funcions.

Donar suport tècnic en la implantació, en l'àmbit de la Direcció General de la Policia, de les polítiques de modernització i en la implementació de sistemes de millora de la qualitat dels serveis de caire administratiu.

Col·laborar, conjuntament amb les diferents unitats, en l'elaboració dels sistemes d'indicadors i estratègics corresponents a la gestió administrativa i col·laborar en el seguiment del quadre de comandament de la Direcció General de la Policia.

Col·laborar en el seguiment dels programes interdepartamentals en què participi la Direcció General de la Policia.

Coordinar la implementació de la Plataforma Integral de Col·laboració Administrativa (PICA) a totes les unitats administratives i policials de la Direcció General de la Policia.


data actualització (03/08/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya