Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei Tècnic del Patrimoni Immobiliari

    Organigrama

Responsable

Sra.   Sonia Martínez Hernández

Càrrec

cap del Servei Tècnic del Patrimoni Immobiliari

Adreça
Carrer del Foc, 57
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 22 40
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Analitzar i valorar els immobles susceptibles d'explotació, des del punt de vista tècnic patrimonial.
b) Analitzar i realitzar propostes de racionalització i optimització de l'ocupació dels immobles destinats a serveis públics i de la despesa immobiliària, des del punt de vista espacial.
c) Emetre un informe sobre les propostes departamentals en relació amb la necessitat de contractar nous espais, fer trasllats o reubicacions en els espais disponibles, d'acord amb els criteris de racionalització i d'optimització de l'ocupació dels espais establerts, i supervisar els dictàmens tècnics preceptius.
d) Emetre un informe, amb caràcter previ a la contractació, sobre els projectes d'obres d'un import superior a 600.000,00 euros per construir o reformar edificis administratius de la Generalitat de Catalunya i, un cop contractats, supervisar-ne l'execució.
e) Definir els criteris que han de prevaler per millorar i optimitzar la conservació i el manteniment dels edificis administratius de la Generalitat de Catalunya.
f) Gestionar la base de dades d'espais, disponibilitat i preus del mercat immobiliari, per a futures actuacions de la Direcció General.
g) Revisar plans urbanístics que, tot i ser promoguts per terceres persones, afecten el patrimoni de la Generalitat de Catalunya.
h) Donar suport tècnic a la Intervenció General.
i) Donar suport tècnic a les funcions de la resta de sub-direccions generals.
j) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (10/06/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya