Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcció General d'Anàlisi i Seguiment d'Iniciatives

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Fonolleda Fajardo

Càrrec

sub-directora General d'Anàlisi i Seguiment d'Iniciatives

Adreça
Plaça de Sant Jaume, 4 (Palau de la Generalitat)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 402 46 00

Funcions

Coordinar, en l'àmbit de l'Oficina del Govern, el seguiment tècnic, l'anàlisi i la tramitació de les iniciatives que s'hagin de sotmetre al Consell Tècnic i al Govern des de la seva inclusió en el circuit de tramitació del Sistema d'Informació, Gestió i Tramitació dels Documents de Govern fins a la finalització de la seva tramitació, exclosa la publicació oficial.
 
Vetllar pel compliment dels requisits documentals i de les directrius sobre la tramitació de les iniciatives que s'hagin de sotmetre al Consell Tècnic i al Govern.
 
Proposar l'adopció de criteris amb relació als aspectes formals de les iniciatives que s'hagin de sotmetre al Consell Tècnic i al Govern.
 
Elaborar informes sobre els assumptes que se sotmeten al Consell Tècnic i al Govern, amb relació als requisits formals, de tramitació i de qualitat tècnica.
Formular propostes de millora del Sistema de Gestió i Tramitació dels Documents de Govern (SIGOV) i participar en el seu desenvolupament.
 
Atendre les consultes dels departaments relatives a la tramitació de les iniciatives incorporades al circuit de tramitació del Sistema d'Informació, Gestió i Tramitació dels Documents de Govern, exclosa la publicació oficial, i gestionar les incidències que es puguin produir.
 
Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (20/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya