Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinació de Tecnologia i Seguretat de la Informació (apdcat)

Responsable

Sr.   Albert Serra Pagès

Càrrec

coordinador de Tecnologia i Seguretat de la Informació

Adreça
Carrer del Rosselló, 214, Esc. A, 1r. 1a.
Població
08008  Barcelona
Telèfon
93 552 78 00
Adreça web

Funcions

  1. Assessorar estratègicament a la Direcció de l’APDCAT en aspectes tecnològics, i analitzar l’impacte de les tecnologies emergents en la privacitat, mitjançant estudis en base a tècniques i metodologies científiques.
  2. Exercir la direcció de les tecnologies de la informació i la comunicació de l’APDCAT, i de responsable de seguretat corporatiu, atesa l’actual situació d’evolució tecnològica en l’àmbit de la datificació de la societat i el creixement de l’anomenada societat digital.
  3. Dirigir i coordinar l’assessorament i suport a totes les àrees en matèria de tecnologies i seguretat de la informació, segons les necessitats i especificitats de cada àrea, ja sigui de tipus general o específic en matèria de protecció de dades.
  4. Realitzar l’avaluació d’impacte de riscos sobre les dades personals de l’APDCAT, i la proposta d’accions, des d’una visió preventiva, de solucions multidisciplinaris, així com dirigir i coordinar l’assessorament i suport a l’Àrea d’inspecció en l’àmbit de la seguretat de la informació i als plans d’auditories preventives. 

data actualització (17/05/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya