Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda

    Organigrama

Responsable

Sr.   Sergi Marcén López

Càrrec

delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda

Adreça
Fleet Street, 17
Població
EC4Y 1AA  Londres
Telèfon
+ 44 (0) 2075 834 263

Funcions

a) Facilitar les relacions bilaterals amb les autoritats del Regne Unit de la Gran Bretanya i d'Irlanda del Nord i de la República d'Irlanda en l'àmbit de les competències de la Generalitat.
b) Promoure i coordinar les relacions de col·laboració de la Generalitat i els seus òrgans adscrits amb els organismes internacionals amb presència al Regne Unit de la Gran Bretanya i d'Irlanda del Nord i de la República d'Irlanda que tinguin un interès rellevant per a Catalunya.
c) Donar suport a la secretaria competent en matèria d'acció exterior pel que fa a l'exercici de les funcions que corresponen a les altres delegacions, sense perjudici de les funcions que corresponen a la Sub-direcció General de Coordinació i Gestió de Programes, prevista al Decret 111/2018, de 19 de juny, de reestructuració del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.
d) Les altres previstes a l'article 18 del Decret 61/2017, de 13 de juny, de les unitats de representació institucional del Govern a l'exterior.

Normativadata actualització (14/01/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya