Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Estudis i Recerca (CAC)

    Organigrama

Adreça
Carrer dels Vergós, 36-42
Població
08017  Barcelona
Telèfon
93 557 50 00
Fax
93 557 50 01
Adreça web

Horari d'atencióde dilluns a dijous, de 9 a 14 i de 15 a 17.30 h; divendres, de 9 a 14 h.

Horari d'estiu
de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

Funcions

La coordinació dels estudis i recerques relacionats amb l'activitat i el treball del Consell i la promoció de publicacions sobre matèries relacionades amb la seva activitat, en especial l'informe anual sobre la situació del sistema audiovisual.

L'impuls, la supervisió i la gestió d'obres i treballs d'interès per al desenvolupament dels objectius del Consell.

Dirigir l'Observatori de l'Audiovisual i assumir davant del Consell l'execució dels objectius que, amb la periodicitat corresponent, s'aprovin. La supervisió de les publicacions i els dossiers que elaborin les diverses àrees.

L'assessorament tècnic en matèria audiovisual a la Direcció de Serveis per a la definició i manteniment de la documentació tècnica del Consell.

Elaborar informes sobre qüestions relacionades amb el sector i els prestadors de serveis audiovisuals, que serveixin com a marc informatiu i/o teòric de referència per a l'activitat del Consell.

L'establiment de relacions tècniques amb d'altres organismes que permetin l'intercanvi d'informació. Organismes similars de fora de Catalunya i en particular l'Observatori europeu de l'Audiovisual.

data actualització (02/10/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya