Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Promoció i Dinamització

    Organigrama

Responsable

Sra.   Cristina Sanchis i Ferrer

Càrrec

cap del Servei de Promoció i Dinamització

Adreça
Plaça de Salvador Seguí, 1-9
Població
08001  Barcelona
Telèfon
93 316 27 20
Fax
93 567 10 02
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

- Desenvolupar programes de promoció i dinamització de l'associacionisme cultural.

- Impulsar la producció de nous espectacles d'arrel tradicional i l'organització d'exposicions relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana.

- Impulsar polítiques de suport a les expressions innovadores de la cultura popular i tradicional.

- Impulsar l'oferta d'activitats d'arts escèniques amateurs i d'activitats expositives vinculades a la cultura popular i tradicional.

- Estimular la cooperació de l'Administració amb les entitats i també amb les federacions representatives del sector associatiu per a la difusió de la cultura popular i tradicional.

- Impulsar i coordinar l'edició i la publicació de materials divulgatius sobre la cultura tradicional i popular catalana.

- Supervisar i tramitar els expedients de declaració d'entitat d'interès cultural.

- Impulsar la realització d'activitats formatives destinades a difondre i promocionar la cultura popular i tradicional i millorar-ne la gestió associativa.

- Exercir les funcions que corresponen al Departament de Cultura relatives a la celebració de manifestacions festives amb ús d'artificis de pirotècnia.

- Afavorir la projecció exterior de la cultura popular i tradicional catalana, sens perjudici de les competències atribuïdes a altres entitats del Departament i en coordinació amb el departament competent en matèria d'acció exterior.

- Planificar i gestionar activitats d'informació i difusió de l'acció del Departament en l'àmbit d'actuació de la Direcció General, en coordinació amb la unitat competent del Departament i d'acord amb les directrius que aquesta estableix.

- Qualsevol altra funció anàloga que se li encarregui.data actualització (23/07/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya