Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Subdirecció General de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector

    Organigrama

Responsable

Sra.   Isabel García i Hernández

Càrrec

subdirectora general de Treball en la Diversitat (e.f.)

Adreça
Carrer de Sepúlveda, 148-150
Població
08011  Barcelona
Telèfon
93 228 57 57
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

La Subdirecció General de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector té les funcions següents: 

a) Definir i dissenyar accions de formació i metodologies de foment del treball per a col·lectius amb risc d'exclusió sociolaboral.

b) Proposar el desenvolupament d'accions per a la inserció laboral i la millora de l'ocupació i l'ocupabilitat de persones en situació d'exclusió social, o en greu risc d'arribar-hi, en coordinació amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

c) Promoure mesures de prospecció a l'empresa, de foment de la inserció i d'acompanyament laboral per a persones amb risc d'exclusió social i per a persones amb discapacitat.

d) Planificar i avaluar les actuacions per a la inserció laboral de les persones que es trobin en risc d'exclusió social i de les persones amb discapacitat, en col·laboració amb els agents implicats en el sector i altres òrgans i departaments que intervinguin en la inclusió social i laboral d'aquests col·lectius.

e) Promoure actuacions en matèria del tercer sector, especialment de centres especials de treball i d'empreses d'inserció sociolaboral, i supervisar-ne el registre administratiu.

f) Dirigir i supervisar els projectes normatius i els criteris jurídics sobre les matèries atribuïdes a aquesta unitat en relació amb els centres especials de treball i les empreses d'inserció.

g) Supervisar el Registre administratiu dels centres especials de treball i el Registre de les empreses d'inserció.

h) Planificar la gestió dels programes de subvenció de la Subdirecció General, així com impulsar els processos de millora i optimització de la gestió dels programes de la Subdirecció General.

i) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.
data actualització (16/03/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya