Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Suport Psicològic

    Organigrama

Responsable

Sra.   Sandra Gual Batiste

Càrrec

cap de la Secció de Suport Psicològic

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Donar suport i assistència psicològica als cossos operatius en situació de crisi, grans catàstrofes i accidents multitudinaris col·laborant amb les estructures de suport psicològic.

Executar els controls psicològics necessaris a les persones membres dels cossos operatius per a la prevenció i detecció d'alteracions o trastorns que puguin comprometre el desenvolupament de les seves funcions, en coordinació amb els serveis i unitats corresponents.

Realitzar els controls psicològics necessaris de manera preventiva a les persones membres del cos de Mossos d'Esquadra després d'una recollida o retirada de l'arma de foc, en col·laboració i coordinació amb el Servei de Prevenció Tècnica de Riscos Laborals i les unitats corresponents de la Direcció General de la Policia.

Diagnosticar, informar i proposar la derivació psicològica pel que fa a les persones que formen part dels cossos operatius, en coordinació amb el Servei de Prevenció Tècnica de Riscos Laborals i l'organització.

Executar els programes de sensibilització i prevenció del consum de substàncies tòxiques en els cossos operatius.

Participar en la identificació i l'assessorament per establir processos de millora en les dinàmiques organitzatives i el clima laboral.

Intervenir en l'assessorament, conjuntament amb el Servei de Prevenció Tècnica de Riscos Laborals, per a la prevenció i resolució de situacions de conflicte que puguin afectar el personal del Departament d'Interior.

Prestar assistència i suport psicològic a les famílies del personal dels cossos operatius que pateixi un accident de treball amb resultat de mort.

Qualsevol altra funció que li encomanin de naturalesa anàloga.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (30/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya