Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Seguiment i Valoració Mèdica

    Organigrama

Responsable

Sra.   Ana Santaularia Morros

Càrrec

responsable de Seguiment i Valoració Mèdica

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 93

Funcions


Detectar i instar al òrgans competents l'inici dels procediments per al reconeixement de les situacions d'invalidesa.

Impulsar la gestió i participar, si escau, en els tribunals mèdics previstos en els procediments de reconeixement de la situació de segona activitat.

Realitzar actuacions i controls mèdics destinats a la verificació de l'estat de salut del personal del cos de policia de la Generalitat-mossos d'esquadra i fer el seguiment des del punt de vista mèdic i psicològic de l'absentisme del personal del cos de mossos d'esquadra, en col·laboració amb el Servei de Coordinació de Salut Laboral i Prevenció de Riscos.

Participar en l'avaluació de l'exclusió per causes mèdiques en les diferents convocatòries d'accés a places, categories i llocs de treball adscrits a la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, quan se li encomani.

Col·laborar amb la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, i amb el Servei de Coordinació de Salut Laboral i Prevenció de Riscos en tots aquells casos en què es consideri procedent.

Proposar al Servei de Coordinació de Salut Laboral i Prevenció de Riscos les actuacions mèdiques necessàries destinades a donar suport als membres de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra malalts o accidentals.

Proposar a les unitats de la Direcció General l'adopció de mesures adaptatives del lloc de treball o de les condicions de prestació del treball.

Exercir qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.


data actualització (11/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya