Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea Tècnica de Planificació i Dispositius

    Organigrama

Adreça
Avinguda de la Pau, 120
Població
08206  Sabadell
Telèfon
93 728 52 00
Fax
93 728 52 72

Funcions

Corresponen a l'Àrea Tècnica de Planificació i Dispositius les funcions següents:

Donar suport tècnic avançat i assessorament a la Prefectura de la Policia i a la resta d'unitats de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra en la planificació d'aquells plans de seguretat, d'emergències, protocols de coordinació que es determinin i especialment en el cas de la protecció d'infraestructures critiques.

Participar en la planificació, disseny, coordinació, organització i supervisió d'aquelles operacions especials i dispositius que es determinin.

Fer el seguiment i l'avaluació tècnica dels dispositius de seguretat ciutadana, d'ordre públic o de protecció de persones que porti a terme la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Garantir l'enllaç organitzatiu amb altres cossos policials i institucions respecte a la planificació en els dispositius.

Elaborar propostes integrals, auditories, informes tècnics o projectes de desenvolupament sobre mesures i sistemes de seguretat d'edificis oficials i d'altres que es determinin.

Establir directrius tècniques, coordinar, fer el seguiment i donar suport als òrgans territorials de coordinació en matèria de seguretat en esdeveniments esportius, així com interlocutar amb els òrgans nacionals i internacionals en aquesta matèria.

Elaborar propostes de formació en les matèries que li són pròpies.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (11/01/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya