Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Tramitació (STTB)

    Organigrama

Responsable

Sra.   Margarida Valls Romeu

Càrrec

responsable de Tramitació (STTB)

Adreça
Plaça d'Espanya, 1
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 567 40 00
Fax
93 567 40 04

Funcions

Prestar suport administratiu a cadascuna de les fases de què es composa la tramitació del procediment sancionador en matèria de trànsit (tramitació d'imatges captades per cinemòmetres, al·legacions, identificacions de conductors, recursos d'alçada).

Supervisar l'execució en termini i forma de les tasques assignades a les persones que tramiten el procediment sancionador en matèria de trànsit.

Verificar, en l'àmbit de la unitat corresponent que instrueix el procediment sancionador, l'adequació dels criteris de tramitació a la normativa vigent i a les circulars i instruccions dictades per les unitats centrals del Servei Català de Trànsit.

Proporcionar al cap del Servei Territorial de Trànsit indicadors de gestió en relació amb les diverses fases de la tramitació del procediment sancionador en matèria de trànsit.

Centralitzar les incidències, tant informàtiques com de criteris organitzatius i de tramitació, que es produeixin en el seu àmbit de responsabilitat i vehicular-los al seu superior jeràrquic.


data actualització (19/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya