Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Seguretat i Educació Viària

    Organigrama

Responsable

Sra.   Rosa Maria Pérez Botan

Càrrec

responsable de Seguretat i Educació Viària

Adreça
Plaça d'Espanya, 1
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 567 40 00
Fax
93 567 40 04

Funcions

Coordinar i gestionar les activitats i els expedients administratius relatius a l'obertura i el funcionament de les autoescoles.

Coordinar i gestionar les activitats i els expedients administratius relatius a l'acreditació dels centres de reconeixement d'aptituds físiques, psicofísiques i psicològiques dels conductors.

Supervisar el funcionament de les autoescoles i dels centres de reconeixement d'aptituds físiques, psicofísiques i psicològiques dels conductors.

Gestionar els processos de convocatòries de formació i acreditació dels directors i professors d'autoescoles, en l'àmbit territorial corresponent.

Impulsar i fomentar actuacions en matèria d'educació viària en l'àmbit de les autoescoles, coordinadament amb l'Oficina del Pla Català de Seguretat Viària.

Gestionar i tramitar convenis amb ajuntaments de controls preventius d'alcoholèmia i de sistemes automàtics de captació i reproducció d'imatges.

Coordinar sessions amb les policies locals per al manteniment d'equips de prevenció així com les seves revisions periòdiques.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (11/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya