Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable del Pla Integral Contra la Velocitat Excessiva

    Organigrama

Responsable

Sra.   Isabel Gordi Aguilar

Càrrec

responsable del Pla Integral contra la Velocitat Excessiva

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 567 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Supervisar la tramitació centralitzada de les infraccions per excés de velocitat detectades per cinemòmetres.

Supervisar des del punt de vista de la tramitació del procediment sancionador el funcionament dels aparells cinemòmetres, la transmissió de les dades corresponents a les infraccions detectades per cinemòmetres, així com la supervisió del procediment de verificació periòdica dels cinemòmetres del Servei Català de Trànsit.
 
Establir els criteris jurídics i organitzatius per a la correcta tramitació dels expedients sancionadors per infraccions comeses contra la normativa de trànsit detectades per cinemòmetres.

Supervisar el desenvolupament de les actuacions necessàries per tal d'adaptar l'eina informàtica que dóna suport al procediment sancionador en matèria de trànsit a la tramitació de les infraccions detectades per cinemòmetres.

Supervisar el compliment de les polítiques de qualitat del Servei Català de Trànsit en la tramitació dels expedients sancionadors per infraccions detectades per cinemòmetres.

Analitzar, explotar i avaluar els indicadors de gestió derivats de la tramitació de les infraccions detectades per cinemòmetres, en el marc del Pla Integral contra la Velocitat Excessiva.

Elaborar els informes que se li sol·licitin en relació amb l'aplicació del Pla Integral contra la Velocitat Excessiva des de la vessant de la tramitació del procediment sancionador en matèria de trànsit, i en relació amb l'assoliment dels objectius fixats en el Pla de Seguretat Viària de Catalunya.


data actualització (04/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya