Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Jurídic (Regió Policial Metropolitana Barcelona)

    Organigrama

Responsable

Sra.   Inmaculada Garrós Font

Càrrec

responsable d'Assessorament Jurídic (RPMB)

Adreça
Plaça d'Espanya, 1
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 554 27 00
Fax
93 554 27 05

Funcions

Establir criteris homogenis per al desenvolupament de les tasques assignades al personal de l'assessoria jurídica del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Supervisar els expedients sancionadors incoats a l'empara de la Llei orgànica 1/1992, en l'àmbit de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Fer el seguiment de totes les citacions, notificacions i requeriments judicials per raó de servei que afectin els membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Fer el control i el seguiment de totes les diligències judicials en què intervinguin membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Realitzar estudis, informes i dictàmens jurídics que li siguin encomanats pel seu superior jeràrquic, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Proposar estratègies per a la presa de decisions en temes jurídics, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Assistir tècnicament en matèria jurídica el cap i els comandaments del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Donar suport de naturalesa tècnica en la preparació de propostes de resolucions i altres tràmits relatius als recursos que afecten els membres del cos de mossos d'esquadra adscrits a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Estudiar i assignar les tasques de defensa i representació jurídica dels membres del cos de mossos d'esquadra de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.


data actualització (03/08/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya