Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia

    Organigrama

Responsable

Sra.   Montserrat Muñoz Moreno

Càrrec

directora general de Modernització de l'Administració de Justícia

Adreça
Carrer d'Aragó, 332
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 214 01 00

Funcions

a) Definir l'estratègia, els objectius i les prioritats de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia, i fer-ne el seguiment.

b) Establir el marc de desenvolupament del pressupost TIC corresponent als projectes, programes i actuacions de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia.

c) Identificar, dissenyar, planificar i aplicar les actuacions de millora de l'Administració de justícia a Catalunya, i promoure'n l'acostament a la ciutadania.

d) Planificar, implementar i avaluar el disseny actual de l'estructura de l'oficina judicial.

e) Dissenyar i implementar els sistemes de gestió de processos de l'Administració de justícia, processos d'interoperabilitat i sistemes d'informació i automatització de l'analítica de dades per mitjà de la innovació i les tecnologies de la informació i les comunicacions d'acord amb les polítiques TIC del Departament i en col·laboració amb la Direcció de Serveis.

f) Dirigir els programes d'organització i gestió dels arxius, biblioteques, dipòsits judicials i la dotació de les bases de dades de legislació i jurisprudència.

g) Impulsar la gestió del canvi organitzatiu i la implantació dels serveis comuns de l'oficina judicial i el model de l'oficina fiscal.

h) Determinar i coordinar la implementació del model formatiu de les solucions informàtiques que s'implantin a l'Administració de justícia a Catalunya, d'acord amb l'Àrea TIC del Departament i el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

i) Difondre, a nivell local, nacional i internacional, els programes, projectes i solucions desplegades a l'Administració de justícia a Catalunya. 

j) Planificar i dirigir la implementació del model de justícia de proximitat i de justícia oberta.

k) Supervisar els continguts dels diferents canals de comunicació dins de l'àmbit de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia.

l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament.
data actualització (10/01/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya