AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcciˇ General d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat

á á Organigrama

Responsable

Sr. á Josep Vallcorba Cot

CÓrrec

director general d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat

Adreša
ViaáAugusta, 202-226
Poblaciˇ
08021á Barcelona
TelŔfon
93 400 69 00
Fax
93 241 53 42

Funcions

a) Ordenar i organitzar el currÝculum de l'educaciˇ secundÓria obligat˛ria, del batxillerat, de l'educaciˇ d'adults i del m˛dul C dels programes de qualificaciˇ professional inicial.
b) Determinar les competŔncies bÓsiques de les diferents Órees i nivells de l'educaciˇ secundÓria obligat˛ria, de l'educaciˇ d'adults i dels m˛duls C dels programes de qualificaciˇ professional inicial, proposant estratŔgies didÓctiques per al seu assoliment i fixant criteris per a la seva avaluaciˇ.
c) Definir els criteris d'avaluaciˇ del rendiment escolar i de l'organitzaciˇ dels centres que imparteixen educaciˇ secundÓria obligat˛ria, batxillerat, educaciˇ d'adults i el m˛dul C dels programes de qualificaciˇ professional inicial, proposant l'aplicaciˇ de les mesures correctores adients.
d) Definir criteris en relaciˇ amb els equipaments, continguts i materials didÓctics per a l'educaciˇ secundÓria obligat˛ria i l'educaciˇ d'adults.
e) Dirigir el pla d'orientaciˇ de l'alumnat per planificar el seu itinerari formatiu.
f) Proposar i avaluar, d'acord amb la Inspecciˇ d'Educaciˇ, projectes d'organitzaciˇ dels centres educatius que sˇn titularitat del Departament i que imparteixen educaciˇ secundÓria obligat˛ria, batxillerat, educaciˇ d'adults i el m˛dul C dels programes de qualificaciˇ professional inicial, coordinant les unitats que intervenen en la seva execuciˇ.
g) Determinar les necessitats de formaciˇ, supervisar-ne el disseny i l'execuciˇ i avaluar els resultats de la formaciˇ del professorat i els serveis educatius dins l'Ómbit de l'educaciˇ secundÓria obligat˛ria, el batxillerat, el m˛dul C dels programes de qualificaciˇ professional inicial i l'educaciˇ d'adults.
h) Impulsar plans conjunts d'actuaciˇ en l'Ómbit de l'educaciˇ d'adults amb les administracions locals i dissenyar plans interdepartamentals.
i) Impulsar estratŔgies que afavoreixin la coordinaciˇ pedag˛gica i curricular entre centres que imparteixen diferents nivells educatius.
j) Definir les lÝnies generals d'actuaciˇ, pautes de funcionament i criteris d'avaluaciˇ dels serveis educatius i coordinar les actuacions impulsades per les diverses unitats administratives.
k) Representar la Direcciˇ General en el ComitŔ de Formaciˇ del Departament.
l) Qualsevol altra funciˇ que li sigui encomanada en relaciˇ amb les anteriors.


data actualitzaciˇ (11/06/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya