Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Fundació Centre d'Informació i Documentació Internacional de Barcelona (CIDOB)

Responsable

Sr.   Antoni Segura

Càrrec

president de la Fundació Centre d'Informació i Documentació Internacional de Barcelona

Adreça
Carrer d'Elisabets, 12
Població
08001  Barcelona
Telèfon
93 302 64 95
Fax
93 302 21 18

 

NIF

G-08824187

 

Funcions

El CIDOB és un think tank independent i plural amb seu a Barcelona, dedicat a l'estudi, la recerca i l'anàlisi de temes internacionals. Creat el 1973 com a Centre de Documentació Internacional de Barcelona, des de 1979 és una fundació privada.
El CIDOB treballa per elaborar i oferir a tots els actors polítics, des de la ciutadania fins a les organitzacions internacionals, informació i idees per formular i impulsar polítiques que reverteixin en un món més segur, lliure i equitatiu per a les persones.
Els objectius del CIDOB són esdevenir:
- Un centre independent, plural i sense agendes partidistes o ideològiques dominants, capaç d'incidir en la reflexió i en l'acció política global des de la seva realitat local.
- Un referent internacional útil a Barcelona per a les persones, les institucions i les empreses que treballen en l'entorn internacional o que s'hi interessen; un pol d'estímul per a una internacionalització creixent de la ciutat, de Catalunya i d'Espanya, així com un referent nacional i internacional en investigació, recursos documentals i publicacions especialitzades en relacions internacionals.
- Un actor influent en la gestació de l'acció internacional dels governs locals, de la Generalitat de Catalunya, del Govern d'Espanya i de la Unió Europea i les seves respectives dimensions parlamentàries, amb interlocució permanent amb decisors polítics i capacitat per generar opinió, directament i/o a través dels mitjans de comunicació.
- Una organització connectada a escala europea i mundial amb institucions líders en l'àmbit de les relacions internacionals, que participa en els grans debats d'àmbit europeu i global, i genera opinió i coneixement valorats internacionalment.
- Un instrument d'acció internacional al servei dels ciutadans, una eina de suport a les relacions internacionals que treballa per influir i donar suport a decisors, així com per captar els interessos de la ciutadania i també difondre i contribuir a l'aplicació de les decisions públiques internacionals i de la Unió Europea que afectin els ciutadans.

Components

President: Sr. Antoni Segura
Director: Sr. Jordi Bacaria i Colom
Coordinadora executiva: Sra. Anna Estrada Bertran


data actualització (06/11/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya