Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Subdirecció General de Contractació i Equipaments

    Organigrama

Adreça
Passeig del Taulat, 266-270
Població
08019  Barcelona
Telèfon
93 483 10 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

A la Subdirecció General de Contractació i Equipaments li corresponen les funcions següents:

a) Dirigir, supervisar i controlar la gestió patrimonial dels immobles i dels béns administratius del Departament i les entitats adscrites.
b) Coordinar la tramitació dels expedients de contractació d'obres, serveis i subministraments.
c) Coordinar les actuacions en matèria d'assegurances, cobertures de responsabilitat patrimonial de persones, béns, riscos i garanties a cobrir.
d) Supervisar els projectes i les execucions d'obres i instal·lacions en els centres del Departament, així com el seu manteniment.
e) Dirigir i supervisar l'aplicació dels criteris tècnics, urbanístics i mediambientals per a l'acompliment de les normatives i la seguretat en l'edificació, així com la gestió dels expedients de llicències i legalitzacions corresponents.
f) Coordinar i impulsar el conjunt d'actuacions que resultin necessàries per a la posada en marxa dels nous equipaments del Departament.
g) Donar suport en la determinació del finançament de les inversions pròpies i alienes del Departament, així com coordinar i supervisar les actuacions d'altres ens en relació amb la gestió de les infraestructures pròpies.
h) Supervisar la implementació del sistema d'acreditació de les entitats per formar part de la xarxa de serveis socials d'atenció pública.
i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.


data actualització (22/05/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya