Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Gestió de Joc i Apostes

    Organigrama

Responsable

Sr.   Eduard Tiana Fontanillas

Càrrec

cap del Servei de Gestió de Joc i Apostes

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 639
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 554 15 85

Funcions

a) Comprovar el compliment dels requisits establerts en les reglamentacions específiques en matèria de casinos, joc i apostes amb caràcter previ a la concessió de les autoritzacions administratives respectives i també tramitar els expedients d'autorització corresponents i les modificacions posteriors.

b) Comprovar el compliment dels requisits establerts en les reglamentacions específiques per a l'autorització d'explotació de jocs i apostes mitjançant sistemes informàtics o telemàtics i també tramitar els expedients d'autorització corresponents i les modificacions posteriors.

c) Comprovar el compliment dels requisits establerts en les reglamentacions específiques en matèria de màquines recreatives i d'atzar i d'altres materials de jocs i apostes amb caràcter previ a la concessió de les homologacions i autoritzacions administratives respectives i també tramitar els expedients d'homologació i autorització corresponents i les modificacions posteriors.

d) Supervisar la gestió dels registres de models de màquines recreatives i d'atzar i d'empreses de màquines recreatives i d'atzar.

e) Controlar la gestió d'autoritzacions de bingos, salons de joc, salons recreatius i altres activitats i aparells relacionats amb el joc.

f) Organitzar la recollida de les dades en matèria de joc i apostes i analitzar-les.

g) Elaborar informes sobre qüestions relatives al joc i les apostes previstos en el catàleg de joc i apostes autoritzats a Catalunya i proposar-ne les modificacions i adaptacions corresponents.

h) Elaborar informes sobre l'aplicació i explotació de jocs i apostes mitjançant sistemes informàtics o telemàtics amb caràcter previ a la concessió de les autoritzacions administratives respectives, i també sobre el compliment dels requisits i de les mesures de seguretat que fan els operadors autoritzats.

i) Elaborar estudis sobre la incidència social del joc en relació amb els comportaments de la ciutadania, les persones menors d'edat i sobre el control de les addiccions al joc; i també coordinar amb altres departaments i entitats la realització de projectes, jornades, actes de reflexió i debat en matèria de joc i apostes.

j) Elaborar estadístiques i prospeccions en matèria de joc i apostes.

k) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (15/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya