Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Polítiques Sostenibles

    Organigrama

Responsable

Sra.   Glòria Moreno de Miguel

Càrrec

cap del Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Polítiques Sostenibles

Adreça
Rambla de Catalunya, 19-21
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 21 00

Funcions

a) Avaluar quins dels riscos existents, quant a seguretat i salut del personal, requereixen establir una estratègia de mesura o una interpretació o aplicació no mecànica dels criteris d'avaluació.
b) Coordinar els estudis i les propostes relatius a la prevenció de riscos laborals i promoure activitats de formació, informació, investigació, estudi i divulgació en matèria de prevenció de riscos laborals.
c) Planificar i executar l'acció preventiva que s'ha de desenvolupar en situacions en les quals el control o la reducció dels riscos suposa la realització d'activitats que impliquen la intervenció de diferents especialistes.
d) Supervisar les activitats de vigilància i control de la salut dels treballadors.
e) Sensibilitzar i desenvolupar actuacions que permetin un ús més eficient dels recursos en els diferents edificis del Departament, de manera que es fomentin les bones pràctiques ambientals i les polítiques d'estalvi, reciclatge i prevenció de residus.
f) Organitzar els serveis de règim interior i administratius del Departament, que inclouen, entre d'altres, la centraleta telefònica, el registre general, l'arxiu, la correspondència, la recepció, l'office i els taulers d'anuncis, i també coordinar i fixar les directrius pel que fa els serveis esmentats als edificis del Departament.
g) Coordinar les funcions del col·lectiu de subalterns i planificar i optimitzar el parc mòbil i la gestió i racionalització dels aparcaments del Departament.
h) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (08/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya