Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinador d'Assessorament Jurídic

    Organigrama

Responsable

Sr.   Francesc Orenga Labrador

Càrrec

coordinador d'Assessorament Jurídic

Adreça
Carrer del Foc, 57
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Coordinar i supervisar l'actuació jurídica dels responsables funcionals de l'Assessoria Jurídica del Departament, així com de tot el personal lletrat del Departament, tant de l'Assessoria Jurídica com de les unitats d'assessorament jurídic de les unitats directives i territorials i dels organismes que depenen del Departament, sota la supervisió de l'advocat en cap.
b) Establir, conjuntament amb l'advocat en cap, els criteris de coordinació jurídica entre l'Assessoria Jurídica del Departament i les diferents unitats d'assessorament jurídic de les unitats directives i territorials i dels organismes que en depenen.
c) Fer el seguiment de l'execució i del compliment de les directrius superiors d'actuació jurídica emeses per l'advocat en cap, així com dels criteris de coordinació jurídica, per part de tot el personal lletrat del Departament i dels organismes que en depenen.
d) Establir, conjuntament amb l'advocat en cap, els criteris de repartiment d'assumptes, tant pel que fa al personal lletrat de l'Assessoria Jurídica del Departament com al de la resta d'unitats d'assessorament jurídic del Departament.
e) Actuar per delegació de l'advocat en cap, o bé en substitució seva, davant de tots aquells òrgans del Departament en què resulti preceptiva o bé es requereixi la seva presència. f) Dur a terme les tasques que directament li encomani l'advocat en cap.data actualització (27/05/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya