Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Formació

    Organigrama

Responsable

Sra.   Gemma Vilaró Mendiola

Càrrec

cap de l'Àrea de Formació

Adreça
Avinguda dels Països Catalans, 40-48
Població
08950  Esplugues de Llobregat
Telèfon
93 480 49 00
Fax
93 480 49 14

Horari d'atenció

Atenció presencial: de 9h a 14h
Atenció telefònica: de 9h a 13h

La setmana del 13 al 17 d'agost (ambdós dies inclosos) l'Escola Catalana de l'Esport romandrà tancada

Funcions

a)  Planificar el disseny, l'actualització i el desenvolupament de la formació tant presencial com a distància dels tècnics de les activitats físiques i/o esportives i especials, així com la formació permanent.
b)  Desenvolupar els plans d'estudis, programes i currículums de formació de tècnics de les activitats físiques, esportives i/o especials, en cada modalitat esportiva.
c) Coordinar amb el Departament d'Educació, i a nivell estatal i europeu quan calgui, el reconeixement de les titulacions i la seva homologació en el sistema educatiu.
d) Vetllar per una formació sumativa i coordinar les necessitats de les federacions esportives catalanes en aquest camp. e) Fer l'estudi, proposta i seguiment de les subvencions a entitats públiques i privades per a la formació de tècnics de les activitats físiques i/o esportives i especials.
e) Fer l'estudi, proposta i seguiment de les subvencions a entitats públiques i privades per a la formació de tècnics de les activitats físiques i/o esportives i especials.data actualització (13/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya