Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gerència d'Estratègia, Persones i Comunicació

    Organigrama

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Edifici Olímpia
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85 / 061 CatSalut Respon
Fax
93 403 89 25
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible
Horari de registre


de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Horari d'atenció


Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

 1. Donar suport, elaborar la proposta i coordinar la planificació estratègica i operativa de la Direcció del Servei Català de la Salut.
 2. Donar suport a la Direcció en la definició de l'organització, així com coordinar la seva adequació i el seu desplegament.
 3. Proposar i coordinar la política de gestió de les persones, i impulsar i vetllar per l'assoliment dels seus objectius.
 4. Impulsar, coordinar i fer el seguiment dels plans estratègics, projectes estratègics, quadres de comandament per a la gestió de l'organització, així com fer el seguiment de projectes estratègics i plans per a la Direcció.
 5. Definir, coordinar i aplicar la política de comunicació interna, així com promoure la innovació i difusió de bones pràctiques del personal de l'organització.
 6. Definir, coordinar amb el sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) i aplicar la comunicació externa pròpia del Servei Català de la Salut, d'acord amb la política del Departament de Salut.
 7. Aplicar i desplegar la comunicació corporativa del Servei Català de la Salut de manera coordinada amb el Departament de Salut i els seus ens, amb l'elaboració de productes comunicatius propis, especialment el web corporatiu i la intranet.
 8. Coordinar l'elaboració i tramitació de les respostes de les iniciatives parlamentàries en l'àmbit del Servei Català de la Salut.
 9. Fer el seguiment del Pla estratègic governamental de política lingüística de la Generalitat de Catalunya en l'àmbit corporatiu del Servei Català de la Salut.
 10. Coordinar i donar suport a les àrees i a l'acció territorial en el desplegament dels projectes estratègics i en la comunicació.

De la Gerència d'Estratègia, Persones i Comunicació depenen:

 1. La Divisió de Gestió de les Persones i Serveis Generals.
 2. La Divisió d'Estratègia i Desenvolupament.


data actualització (06/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya