Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Informació, Difusió i Estudis

    Organigrama

Responsable

Sr.   Anton Ferret i Baig

Càrrec

cap del Servei d'Informació, Difusió i Estudis

Adreça
Carrer del Portal de Santa Madrona, 6-8
Població
08001  Barcelona
Telèfon
93 567 10 00
Fax
93 567 10 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Horari d'atenció

de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h.

Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

a) La coordinació de l'activitat de l'Oficina de Garanties Lingüístiques.
b) La difusió de les activitats, els estudis i les campanyes de política lingüística a Catalunya impulsats pel Govern, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Termcat i la Xarxa Tècnica de Política Lingüística.
c) La coordinació de la informació al públic sobre les funcions i les activitats de la Direcció General de Política Lingüística, i especialment la gestió del web de la llengua catalana.
d) La coordinació de les publicacions i de l'activitat publicitària de la Direcció General.
e) L'aplicació dels criteris del Programa d'identificació visual (PIV) de la Generalitat de Catalunya i d'imatge corporativa als productes elaborats per la Direcció General.
f) El manteniment de les bases de dades d'informació corporativa destinades a la difusió d'informació i a la tramesa de publicacions i materials de la Direcció General.
g) L'impuls d'estudis empírics en el camp de la política lingüística, en col·laboració amb altres organismes i institucions especialitzats en sociolingüística i matèries afins, per avaluar la situació de la llengua.
h) La gestió de la informació referida al coneixement i l'ús de la llengua catalana, en els seus diversos àmbits, per tal que aquesta informació sigui útil al Govern de la Generalitat de Catalunya per fixar i avaluar la seva política lingüística. Especialment, la gestió i el manteniment d'un sistema d'indicadors lingüístics.
i) L'organització d'un centre de documentació especialitzat en matèria de sociolingüística, política lingüística i dret lingüístic, d'accés públic.


data actualització (08/04/2013)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya