Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Formació Contínua Professionalitzadora

Responsable

Sr.   Lluís Ràfols i Ràfols

Càrrec

cap de Servei de Formació Contínua Professionalitzadora

Adreça
Carrer de Girona, 20
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 567 23 23
Fax
93 567 23 30

Funcions

a) Impulsar i planificar els instruments de coordinació de la formació contínua de les administracions de Catalunya.

b) Donar suport als tribunals i òrgans de selecció en el desenvolupament dels processos selectius per accedir a la funció pública.

c) Gestionar la participació en els òrgans de selecció de les convocatòries dels processos selectius de la Generalitat de Catalunya.

d) Donar suport a la Subdirecció en l'exercici de les funcions de seguiment i impuls dels mitjans tècnics per a la gestió dels fons de formació contínua de les administracions públiques catalanes.

e) Supervisar i coordinar la programació, el control d'execució i l'avaluació de les diferents línies i programes d'activitats de formació adreçades als empleats i empleades de l'Administració de la Generalitat.

f) Supervisar i coordinar la programació, el control d'execució i l'avaluació dels programes de formació per al suport a les polítiques públiques interdepartamentals de la Generalitat de Catalunya.

g) Supervisar i coordinar la programació, el control d'execució i l'avaluació dels programes d'activitats formatives adreçats als comandaments directius i alts càrrecs de l'Administració de la Generalitat.

h) Supervisar i coordinar les activitats formatives de llarga durada (mestratges, postgraus, etc.) en col·laboració amb les universitats i les altres unitats de formació de l'Escola.

i) Coordinar i impulsar l'elaboració de propostes i estudis tècnics sobre formació en col·laboració amb les unitats responsables de formació dels departaments i organismes de la Generalitat.

j) Atendre i gestionar les demandes d'homologació d'activitats formatives en l'àmbit de les activitats de formació pròpies del Servei, i emetre'n informe.

k) Qualsevol altra funció que se li encomani en relació amb les anteriors.data actualització (22/07/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya