Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Civil en l'àmbit de família

    Organigrama

Responsable

Sra.   Mercè Cartié Julià

Càrrec

responsable de l'Equip d'Assessorament Tècnic en l'Àmbit de Família

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 111 - Edifici C, 5a. planta (Ciutat de la Justícia)
Població
08075  Barcelona
Telèfon
93 554 95 91
Fax
93 554 80 36

Funcions

Dirigir i planificar els programes d'assessorament tècnic i de seguiment en relació amb donar resposta a les demandes dels òrgans judicials de l'àmbit civil i en procediments de família.
Programar l'organització i conducció dels equips de tècnics de tots els territoris: establint i supervisant les línies generals d'intervenció i criteris per l'aplicació d'objectius dins les actuacions tècniques dels programes del servei.
Seguiment de la intervenció amb els usuaris fent-se carrec de l'aplicació de les metodologies de treball assumides des del servei i distribuint tasques i responsabilitats als responsables dels equips territorials i a l'equip de Barcelona.
Dirigir la planificació i organització general del servei instal·lant un sistema d'actuació coordinat i efectiu entre el servei, els territoris i els tècnics al seu càrrec, que garanteixi la coherència i correcta tramitació dels informes que s'elaboren als òrgans judicials.
Dirigir els mecanismes i sistemes d'avaluar i controlar el funcionament general dels equips de Barcelona i territoris i els seus resultats.
Planificar la implementació de les oficines judicials d'atenció al ciutadà dins els òrgans judicials on s'estableixin.
Dirigir la gestió de les demandes judicials que encomanen la utilització dels punts de trobada familiars en tot el territori (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona)
Planificar els sistemes de control i avaluació de la gestió de les resolucions judicials dirigides a utilitzar el recurs dels punts de trobada.


data actualització (03/03/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya