Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Empresa i Ocupació (Idescat)

Responsable

Sra.   Carme Saborit Vidal

Càrrec

cap de l'Àrea d'Empresa i Ocupació (Idescat)

Adreça
Via Laietana, 58
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 557 30 06
Fax
93 557 30 01

Funcions

Funcions generals:


a) Fer operatius els objectius assignats a l'àrea o servei i establir indicadors de seguiment i avaluació, seguint les directrius de la subdirecció general corresponent.

b) Realitzar la planificació i coordinació operativa de l'activitat de l'àrea o servei i assignar els diferents projectes i tasques, seguint les directrius de la subdirecció.

c) Gestionar i supervisar els recursos humans i econòmics assignats a l'àrea o servei, seguint les directrius de la subdirecció.

d) La resta d'assumptes que li siguin sotmesos per la subdirecció general.


Funcions específiques:

a) Dissenyar i produir les estadístiques de l'activitat empresarial i social, inclosa la laboral que corresponen a l'Idescat en aplicació de la legislació vigent, tot elaborant la informació de les variables dels processos i els indicadors de qualitat per possibilitar-ne el seguiment i millora.

b) Elaborar, gestionar i mantenir el Registre estadístic d'empreses i establiments (REEE) com a nucli en el qual s'integri tota la informació administrativa i estadística amb finalitats exclusivament estadístiques referent a l'activitat empresarial i laboral, tot col·laborant i enllaçant amb l'elaboració dels registres estadístics de població i de territori fent possible la integració de la informació estadística.

c) La coordinació tècnica de les activitats estadístiques del seu àmbit que li siguin assignades per la direcció entre les que realitzen les institucions integrades en el Sistema estadístic de Catalunya.data actualització (19/06/2015)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya