Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Rehabilitació d'Habitatges

Responsable

Sra.   Mercè Codina i Bigas

Càrrec

cap del Servei de Rehabilitació d'Habitatges

Adreça
Carrer d'Aragó, 244-248
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 214 70 00
Fax
93 495 82 06
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

  1. Elaborar propostes i fer el seguiment dels  programes de foment de la rehabilitació de la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana.
  2. Tramitar i resoldre les sol·licituds d'ajuts de rehabilitació d'habitatges i d'edificis d'habitatges de la demarcació territorial de Barcelona,si així ho preveu les bases reguladores d'ajuts.
  3. Tramitar i resoldre les sol·licituds d'ajuts de rehabilitació d'habitatges i edificis d'àrees de rehabilitació integral i d'altres programes específics de rehabilitació en col·laboració amb l'Administració local.
  4. Tramitar i resoldre sol·licituds d'ajuts de propietaris i propietàries d'habitatges desocupats  de les diverses demarcacions territorials que els posin a llogar.
  5. Supervisar, avaluar i coordinar les gestions i actuacions de les oficines locals d'Habitatge, en expedients d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges.
  6. Coordinar, informar i fer el seguiment de la gestió dels serveis territorials d'Habitatge en matèria de rehabilitació d'habitatges.
  7. Coordinar amb els ajuntaments el finançament i control de les actuacions de rehabilitació dels plans i programes de rehabilitació de la Direcció General de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge inclosos en barris beneficiaris de la Llei 2/2004, de 4 de juny.data actualització (10/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya