Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Qualitat de Processos i Comunicació


Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 214 70 00 / 93 228 71 00 / Mòbil 93 228 71 05
Fax
93 495 82 06

Funcions

  1. Actualitzar el Pla Integral de Qualitat de l'Agència. Impulsar la implantació i el manteniment dels sistemes de gestió definits en el Pla.
  2. Impulsar l'actualització de la documentació del Sistema Integrat de Gestió de l'Agència, coordinar i assessorar l'elaboració dels seus documents i fer-ne la revisió.
  3. Custodiar i fer difusió de la documentació del Sistema Integrat de Gestió, així com vetllar perquè el personal de l'Agència tingui accés a l'última versió aprovada.
  4. Participar en òrgans, comissions i comitès de l'Agència específics del Sistema Integrat de Gestió i realitzar el seguiment dels acords presos.
  5. Millorar el Sistema Integrat de Gestió, així com investigar i desenvolupar nous instruments de gestió global de la qualitat.
  6. Fer seguiment dels projectes de millora de la qualitat dels serveis i dels processos, així com donar suport, a petició de les unitats de l'Agència competents, en la seva elaboració i implementació.
  7. Mesurar el grau de satisfacció ciutadana pel servei prestat, analitzar les queixes, reclamacions i suggeriments i fer trasllat de les conclusions als responsables de l'Agència.
  8. Sensibilitzar, motivar i formar l'organització en la gestió de la qualitat.


data actualització (09/03/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya