Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Ordenació de la Formació Professional Inicial

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Nel-lo Ruiz

Càrrec

cap del Servei d'Ordenació de la Formació Professional Inicial

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00
Fax
93 400 69 80

Funcions

a) Elaborar les propostes de currículum de la formació professional inicial i de les adaptacions curriculars necessàries per impartir-la a distància, atenent a la innovació i a les necessitats formatives dels sectors econòmics.
b) Dissenyar la documentació acadèmica corresponent a la formació professional inicial.
c) Elaborar les propostes d'acompanyament i orientació acadèmica i professional que guiïn el desenvolupament personal i professional dels alumnes.
d) Elaborar propostes metodològiques per a l'aprenentatge competencial de l'alumnat en els cicles formatius de formació professional.
e) Elaborar propostes d'adaptació curricular dels cicles formatius de la formació professional inicial i d'organitzacions curriculars que en facilitin la flexibilització.
f) Elaborar criteris d'avaluació i indicadors del rendiment acadèmic i, si cal, proposar mesures correctores.
g) Establir els criteris de certificació de la formació del seu àmbit i de les competències, d'acord amb el sistema general de qualificacions professionals.
h) Elaborar el contingut de les proves d'accés als ensenyaments de formació professional, així com les d'obtenció del títol de tècnic o tècnica i de tècnic o tècnica superior.
i) Organitzar i donar suport en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits en activitats d'ensenyaments no reglats, mitjançant l'experiència laboral o les activitats socials.
j) Donar suport en els processos d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides per qualsevol via de formació i per l'experiència professional.
k) Proposar marcs de col·laboració amb les empreses i altres institucions per a la promoció i la implantació de la formació professional.
l) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.data actualització (09/01/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya